CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Hafta Sonu İskenderun’a Geliyor

0
84

kemal kılıçdaroğlu2İsdemir işçilerinin başlatmış olduğu greve destek vermek için Cumartesi günü İskenderun’a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada ayrıca Antakya’da gezi olaylarından hayatını kaybedenler ile Dörtyol’da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin ailelerine de başsağlığı ziyaretinde bulunacak.

Cumartesi günü havayolları ile gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilimizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek. İlk ziyaretini sabah saatlerinde Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ve Abdullah Cömert’in ailesine başsağlığı ziyareti gerçekleştirerek başlayacak olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra 15 Temmuz’dan bu yana emek ve hak mücadelesi veren İsdemir işçilerinin grev çadırını ziyaret edecek. Saat 11.30-12.00 arasında grev çadırında bulunacak olan Kılıçdaroğlu, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, İskenderun Şube Yönetimi ve İsdemir işçileri ile bir araya gelecek.

Grev Çadırını ziyaretinin ardından Dörtyol ilçesine geçecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada da kısa bir zaman önce ilçede yaşanan sel felaketi sonucunda hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunacak. Akabinde de ilimizden ayrılıp Mersin’e geçecek.

Dudu; “Kılıçdaroğlu Hatay’la Çok İlgileniyor”

Son yıllarda yaşananlar ile herkesin dikkatini Hatay üzerinde topladığını ifade eden CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’la çok ilgilendiğini kaydetti. Milletvekili Dudu; “Suriye olayı, gezi parkı direnişleri Hatay’ı yeniden dünyanın gündemine oturttu. Şu anda demir çelik sektöründe yaşan grevler, bir kez daha dikkatleri Hatay’ın üzerine çekti. Partimiz CHP ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu nedenlerle Hatay’la çok ilgileniyor. 27 Temmuz Cumartesi günü Genel Başkanımız bir kez daha ilimizi ziyaret edecek. Gezi protestolarında katledilen Abdullah Cömert ve Ali İsmail Korkmaz’ın evlerine taziye ziyaretlerinde bulunacak. Daha sonra grevdeki demir çelik emekçilerini ziyaret edecek. Dörtyol’da sel olayında hayatını kaybedenlere de taziye ziyaretlerinde bulunacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here