CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal; “Bu Bir Yıkım Projesidir”

0
122

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, referandum sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Altınözü ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ve ilçe yönetimi ile birlikte esnafları ziyaret eden Milletvekili Topal, esnafa hayırlı işler dilerken, referandumda neden Hayır denmesi gerektiğini anlattı.

Tokaçlı, Türkmen Mezrası, Babatorun, Kansu ve Toprakhisar Mahallerini de ziyaret eden CHP’li Vekil Topal; “Gerçekleştirilmek istenen rejim değişikliğidir. Getirilmek istenen Başkanlık değil diktatörlüktür. Bu bir yıkım projesidir. Türkiye bir çadır devleti olamaz. Partili tek adama, keyfi yönetime, yetkisiz vekillere, açlık sınırında yaşamaya HAYIR demeye devam edeceğiz.

Referandum sürecinde yine yandaş medya eliyle yürüttükleri algı operasyonları ile milletin kafasını karıştırmaya bu yıkım projesine onay almaya çalışıyorlar. Bu süreci mazeret üretmeden bütün çıplaklığıyla halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Ve yapılmak istenenin sadece bir anayasa değişikliğinden ibaret olmadığını, asıl hedefin 1923 aydınlanma devrimi ile hesaplaşma olduğunu gittiğimiz her yerde vatandaşlarımıza anlatacağız.

OHAL süreci içerisinde faşizmi millete dayatanlar bilmelidirler ki Büyük Türk Milleti, İşgal altında, bütün tersanelerine girilmiş, orduları terhis edilmişken bile emperyalizme direnmiş ve onu alt etmeyi başarmış bir millettir. Bugün ülkenin beka sorunu var diyerek OHAL idaresi ile ülkeyi yönetmeye çalışanlar, şiddet ve korkuyu örgütleyerek milleti sindirmeye çalışanlar, bilmelidirler ki onlarda başaramayacaktır. Buna bu halk izin vermeyecektir” şeklinde konuştu. (Haber İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here