CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu; “Mücadelemiz, Esas Şimdi Başlıyor!”

0
175

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, ‘veda’ niteliğinde bir açıklama yaptı.

Üç dönem milletvekilliği yaptığını, listede yer almadığını ancak partisine destek vermeye sonuna kadar devam edeceğini vurgulayan Milletvekili Dudu; “İnandığım ilkeler ve sol değerler doğrultusunda yüreklilikle çalışarak, örgütümü siyasetimin temel öznesi yaptım. Bu anlayışla; örgütün en alt katmanlarından başlayarak yaptığım siyaset yolculuğunda, 24, 25 ve 26. Dönemde Milletvekili olma onurunu yaşadım. Başta bana bu onuru yaşatan Atamızın bize emaneti partim CHP’ye, bu süreçte beraberce mücadele ettiğim, her türlü desteklerini gördüğüm örgütüme, yol arkadaşlarıma, partililerime, Hatay Halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hakkınızı helal edin…

Siyasetin vekillik yolculuğunda yerimi yeni arkadaşlara bırakırken, hiç şüphesiz ki örgüte yaslanarak mücadelemi ve azmimi sürdüreceğim. Süreklilik ve tutarlılık içinde ilkelerim doğrultusunda Örgütümüzün sinerjisini arttırmak üzere partime her türlü desteği vermeye devam edeceğim” diye konuştu.

Önümüzdeki seçimlerde herkese görevler düştüğünü kaydeden Milletvekili Dudu; “Ülkemizin en kritik Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran 2018’de hepimize tarihi görevler düşüyor. CHP olarak; 25 Haziran’da, şimdiye kadar görülmemiş inançla iktidarı devralmak üzere büyük bir umudu ateşledik. Mitinglerine eşlik ettiğimiz Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin toplumda yarattığı heyecanı ve umudu görmek, siyasi mücadelemizdeki kararlılığımızı arttırıyor. Bu yüzden ilk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak, Muharrem İnce’yi Çankaya Köşkü’ne taşımaktır. Bu büyük mücadelede Muharrem İnce ile ilmek ilmek Anadolu’yu örerek, miting miting dolaşarak halkımızla kucaklaşacağız. Mücadelemiz, esas şimdi başlıyor!” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here