CHP Belenli Gençlerden Fener Alayı

0
180

chp belen4“Bizler Var Oldukça Cumhuriyet ve Değerleri Yok Olmayacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi Belen Gençlik Örgütü; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emaneti ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ nedeniyle coşkulu bir kalabalıkla Fener Alayı düzenledi.

Belen halkı ve esnafının yoğun ilgi ve alaka ile eşlik ettiği Fener Alayı Şehitler Abidesinde başlayıp ‘Türkiye Laiktir Laik Kalacak, Mustafa Kemal’in Askerleriyiz ve Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganlarıyla Belen Atatürk parkında son buldu.

chp belen5

Etkinliğe Kadın Kolları MYK üyesi Suzan Şahin, İl Başkan Yardımcısı Haydar İnsan, İl yönetim kurulu üyesi Öztürk Çolak ve eşi, İl Gençlik Kolları başkanı Ümit Kutlu ve yönetimi, İl Kadın Kolları yöneticisi Tülay Yüksel, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetimleri, Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetimi, Belen İlçe Kadın Kolları da katılım gösterdi.

chp belen6

Mustafa Kemal’in askerleri olarak çalışmaya devam edeceklerini haykıran gençler; “Bizler var oldukça Cumhuriyet ve değerleri yok olmayacaktır!” diyerek Türkiye Cumhuriyetine sonsuza dek sahip çıkacaklarının mesajını verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here