CHP Belen’de Parti İçi Eğitimi Tamamladı

0
62

Bilen; “Kazanımlarımızı İcraata Dökeceğiz!

Geçtiğimiz hafta sonu CHP Belen İlçe Başkanlığında, genel merkezin, parti üyelerinin daha fazla bilge ve becerilerini geliştirmesi adına başlattığı ve parti okulu projesi kapsamında parti içi eğitim düzenlendi.

Eğitimin çok faydalı geçtiğini kaydeden CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Bu eğitimde değerli öğretmenlerimizin bizlere kazandırdıklarını lafta değil icraat olarak yapacağımızın sözü verildi. Her bir projenin genel merkezimizin onayına sunularak ve bu projelerin belgelendirilmesinin de parti içinde bir hareketlilik getireceği de ortadadır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Emeğin Gücünü Göreceğiz!

Bu projenin CHP’nin iktidar yolunda faydalı olacağına da işaret eden Bilen; “Parti okulumuzda sosyal projelerin üretilerek ve bu projelerin onayını aldıktan sonra hayata geçirilmesinin sağlanması amaçlı serfitikalandırma projesinin, Cumhuriyet Halk Parti’mizin iktidara gidiş yolunda da çok faydalı olacağının da altını çizmek istiyorum. Emeğin gücünü yapacağımız çalışmalarda da göreceğiz. Aldığımız eğitimin yararını tekrar-tekrar hatırlatarak bütün yol arkadaşlarımızın parti içi eğitimlerine katılmalarını diler, Bizlere bilgilerini aktaran değerli öğretmenlerimize de saygılarımızı sunarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here