CHP Belen İlçe Yönetiminden Yeni Kaymakam’a Ziyaret

0
72

CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Fevzi Yüksel önderliğinde, Belen ilçesine yeni atanan Kaymakam Abdülaziz Aydın’a hoş geldin ve tanışma ziyareti gerçekleştirdi. Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Aydın’a yeni görev yerinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Yüksel, Belen’e hizmet adına her türlü desteği verebileceklerini ifade etti.

Kadın Kolları Ev Ziyaretlerinde Bulundu…

Belen ilçe başkanlığına bağlı kadın kolları başkanı Hatice Bilen ve yönetimi de, Ekinciler Sitesi, TOKİ evlerinde çeşitli evlere ev ziyaretinde bulundu. Bu ziyaretlerde, fikir alış verişinde bulunuldu ve ülkemizin içerisinde bulunduğu başta Suriye ve terör olayları irdelendi. Boşanmaların arttığı bu dönemde, kadınlara büyük görevler düştüğünün altını çizen CHP Belen İlçe Kadın Kolları üyeleri, öz eleştiri de yaptı.

Prof. Ahmet Taner Kışlalı Rahmetle Anıldı

Öte yandan CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu, Prof. Ahmet Taner Kışlalı’nın ölüm yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Kışlalı’yı ölümünün 13. yıldönümünde saygıyla anıldığı belirtilen yönetim kurulu mesajında; “Partilimiz ve çok değerli bilim adamı, yazar Prof. Ahmet Taner Kışlalı’yı öldürülmesinin 13. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Hür, özgür, gerçek ve doğru düşüncelerini ifade ettiğinden korkan karanlık zihniyet sahipleri Hunharca ve insanlıktan yoksun bu cinayeti işlemişlerdir. Bu cinayeti işleyenleri şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bilim adamı, yazar ve Prof. Ahmet Taner Kışlalı’yı rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here