CHP Belen Ailesi Mehmetçiğin Yanında

0
91

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Örgütü ve Kadın Kolu Yönetimi, sınır noktasına giderek Mehmetçiğe destek oldu.

CHP Belen İlçe Kadın Kollarının talebi üzerine bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, kendilerine eşlik eden CHP Reyhanlı İlçe Örgütüne de teşekkür etti.

Partili kadınların kadınlar günü kutlaması yerine Mehmetçikle bir arada olma taleplerinin kendilerini gururlandırdıklarını da kaydeden Yüksel; “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Partimiz Kadın Kolu Yönetimi, bugün sınırda Mehmetçiğimizin yanında olmak istedi. Vatan, bayrak ve gelecek nesiller için canını gözünü kırpmadan feda eden, kan akıtan, bedel ödeyen şanlı Türk ordusu ile beraber olmak istedik. Şanlı Türk ordusuna minnetlerimizi sunmak için onlarla bir araya geldik. Kadın kollarımız bizim bugün günümüz kutlanmasın, biz, özgürlük için, vatan için, bayrak için bedel ödeyen Mehmetçiğin yanında olalım istediler. Ben bu düşüncelerinden dolayı kadın kollarımızı kutluyorum. Değerli başkanım la beraber böyle bir etkinliğe imza attık. Reyhanlı İlçe Örgütümüze de teşekkür ediyorum bizimle oldukları için” şeklinde konuştu.

Türk Kadınına büyük görevler düştüğünü kaydeden Yüksel; “Sözün bittiği yerdeyiz. Türk kadınına tarihi bir görev, tarihi bir sorumluluk düşüyor. Türk kadını, Türkiye’deki tüm olumsuzluklara tüm kötü gidişata dur diyebilir. O güç var kadınımızda. Türk kadını aynı Halide Edip Adıvar gibi aynı Kara Fatma gibi olmak zorunda. Evlatlarına, geleceğine, bayrağına, Vatanına sahip çıkan Türk kadını Türkiye’deki kötü gidişata da dur diyecektir. Buna bütün kalbimizle, bütün yüreğimizle inanıyoruz.

Vatan için, bayrak için, mermisinin üzerine çocuğunun hırkasını örten, mermisini, topunu sınırına taşıyan Türk kadını, şu anda da yetiştirdiği evladını, gelecek nesiller için, vatanımız için, bayrağımız için, sınır boyuna cansiperane savaşmak için gönderiyor. Buradan tüm Mehmetçik annelerine de seslenmek istiyorum. Bir sembol olarak bugün Mehmetçiğimizin yanında olduk. Hiç merak etmesinler, Mehmetçiğe Türk halkı sahip çıkıyor, sahip çıkmaya devam edecek. Sınırın sıfır noktasında tüm Mehmetçiklerin annelerinin de kadınlar gününü kutluyorum, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here