CHP Belen Ailesi Kırıkhan’ı Ziyaret Etti

0
328

chp belen-kırıkhan1Sosyal hayatın içinde olan, sosyal hayatın her kademesinde olan Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Yüksel Evren, Gençlik Kolları Başkanı İklime Kabasakal ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Kırıkhan’da seri ziyaretlerde bulundu.

CHP Heyeti, Belen Gençlik Kollarının düzenlediği sosyal marketlere yardım etkinliği çerçevesinde Kırıkhan HBB sosyal markete giyim eşyası yardımında bulundular. Daha sonra CHP Kırıkhan ilçe Başkanlığı ziyaretinde İlçe Başkanı İsmail Karaoğlan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet edildi. Parti üyesi Gül İhtiyat’a taziye ziyaretinden sonra, Kırıkhan Olay Gazetesi sahibi İnönü Mehmet ziyaret edildi.

chp belen-kırıkhan2

Kırıkhan ziyareti, Parti üyesi emekli sendikacı İbrahim Bayar ile devam etti. Uyar elektrik sahibi ziyaret edildi, İlhan Uyar ile Hatay politikası üzerine sohbet edildi. Vatan toprağına emanet ettiğimiz Şehidimiz Hidayet Atmış’ın Kodallı mahallesindeki babaevine taziye ziyareti gerçekleştirildi. Kırıkhan ziyaret programı, Güzelce mahallesinde ameliyat olan Mehmet Önde’ye geçmiş olsun ziyareti ile son buldu.

Ziyaretler sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Yüksel; “CHP Belen ailesi olarak bizleri sıcak ve samimi duygularla karşılayan Kırıkhanlı dostlarımıza, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

chp belen-kırıkhan3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here