CHP Belen Ailesi; “Birlik ve Beraberliğimizi Hiç Bir Güç Bozamayacak”

0
152

chp belen-kadın2Cumhuriyet Halk Partisi Belen Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ortak bir basın açıklaması yaparak CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel hakkında yapılan asılsız dedikodulara yanıt verdiler.

CHP Belen İlçe Başkanlığı’na, sosyal medya üzerinden fütursuzca eleştiriler yapıldığını ifade eden başkanlar, İlçe Başkanları Fevzi Yüksel’in her zaman destekçisi olacaklarını vurgulayarak; “Bu kendini bilmezler ilçe Başkanımız Sayın Fevzi Yüksel’in sosyal medyada Türkiye konjektörü için yazdığı ‘bazı köpekler salyasını akıtarak havlıyor’ cümlesinden gocunarak değerli ilçe Başkanımıza haddi ve hakkı olmamasına rağmen suç duyurusunda bulunma hadsizliğini göstermiştir. Buradan o şahıslara seslenmek istiyoruz; bizler CHP Belen ailesi olarak ilçe Başkanımıza yapılan bu terbiyesizliği kabul etmiyor, koşullar ne olursa dumanbet olsun ilçe Başkanımızın yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Belen’de CHP adına başarılara imza attığımız günlerde başarılarımıza tahammül edemeyen kendini gündemde tutmaya çalışan o şahıslara cevabımız; çalışmalarımız, İlçe Başkanımıza olan inancımız ve birliğimiz olacaktır. Belen’imize bağlı İssume Mahallesi ve CHP’ye gönül verdiğini ifade eden şahıs; İlçe teşkilatından ayrı parti bünyesinde bir oluşumun gerçekleşmeyeceğini bil ve muhalefetini ona göre yap” dediler.

chp belen-kadın3

Birlik ve beraberliklerini kimsenin bozmasına izin vermeyeceklerini belirten başkanlar; “CHP Belen İlçe teşkilatına gelen hiç bir gence kişisel bir kışkırtma ya da kin gütme öğretilmez. Atatürk sevgisi, ilke ve inkılâpları öğretilir, parti ideolojisi aşılanır. Bunun Belen’deki mimarı da Fevzi Yüksel’dir. Kadın ve gençlik kolları adına yaptığımız bu açıklamada vicdan sahibi olan herkesin CHP Belen İlçe Başkanı Sayın Fevzi Yüksel’in bu asılsız ithamları hak etmediğini, emeğin yüceliğine inandığını, Belen’de CHP bayrağını en üste çıkarmak için mücadele verdiğini belirtmek isteriz. İlçe Başkanımızın sosyal medyada paylaştığı bir sözü üstlerine alınmaları da garip bir olay! Bu garipliği de atalarımızın güzel bir sözü ile açıklayabiliriz ‘yarası olan gocunur’ diyoruz onlara.

İl Başkanlığına suç duyurusunda bulunan şahıs hatırlatmak isteriz ki bir suç duyurusu sosyal medya üzerinden yapılmaz. Cesaretin varsa il başkanlığına yaparsın. Bizler kadın ve gençlik kolları olarak ilçe başkanımızın abdestinden ve kıblesinden o kadar eminiz ki onunla yol yürümekten, mücadelesine ortak olmaktan onur duyuyoruz. Bizim bu birlik ve beraberliğimizi hiç bir şer gücün bozamayacağına inancımız ve güvenimiz sonsuzdur. Bizden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan ilçe Başkanımıza da teşekkür eder ve bu haklı mücadelesinde her zaman yanında olacağımızı belirtmek isteriz” diyerek sözlerini tamamladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here