CHP Antakya İlçe Yöneticileri Partiden İstifa Etti

0
111

chp-antakya1CHP Antakya İlçe Örgütü’nde 9 yönetici, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Hatay’dan aday listesinin açıklanmasının ardından istifa etti.

Deniz Bozkır, Genel Merkez tarafından açıklanan listenin parti tabanında oluşturduğu tepkileri göz önünde bulundurarak yönetim kurulu üyesi arkadaşları Muhsin Ay, Hamit Köse, Erkan Karataş, Erdoğan Kılıç, Süleyman Doğru, Ekrem Değirmenci, Coşkun Sönmez ve Semir Baklacı ile birlikte CHP Antakya İlçe yönetimindeki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Antakya’da ilçe örgütü olarak Hatay’da ön seçim yapılması taleplerinin reddedilmesinden dolayı istifa ettiklerini belirten Bozkır; “Antakya ilçe örgütü olarak Hatay’da ön seçim yapma talebimizin reddedilmesi, yapılan eğilim yoklamaları ve gelen parti yetkililerinin raporlarıyla birlikte örgütün ve halkın görüşlerinin dikkate alınmaması ve Genel Merkez tarafından gösterilen listenin parti tabanında oluşturduğu tepkileri göz önünde bulundurarak bizler 9 kişi CHP ilçe yöneticileri olarak, ilçe yöneticiliği görevinden istifa ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here