Camilerde Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

0
99

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, camilere ve ibadethanelere imkânlar ölçüsünde hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hamidiye Camisinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanan çevre ve avlu düzenleme çalışmalarını inceledi.

Cami cemaatiyle sohbette eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Camilerimize ve ibadethanelere imkânlar ölçüsünde hizmet etmeye devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Hamidiye Camiinin avlusunda parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlandı. Belediye olarak camilerimizin iç temizliği yani genel temizliği ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Diğer yandan da vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda camilerimizin bahçelerinde de düzenleme çalışması yapıyoruz.

Yapılan çalışmalardan sonra mahalle sakinleri, cami cemaati ibadetlerini yaparken toz ve çamurdan kurtulmuş oluyor. Camilerimizin içi kadar dışı da önemlidir. Bizde camilerimiz için üzerimize düşeni yapıp, vatandaşlarımızın daha güzel temiz ortamlarda ibadetlerini yapmaları için çalışıyoruz. Camilerimizden ve okullarımızdan gelen istek doğrultusunda da hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Ekipler bu camimizde de bahçe ve çevre düzenlemesini hızlı bir şekilde gerçekleştirdi. Halka hizmet hakka hizmettir” diye konuştu.

Cami cemaati de yapılan hizmetten dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here