Çalışkan: “İslam Alemi Ateş Çemberinde”

0
78

saadet partisi1Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Hatay İl Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Adana İl Başkanlığının düzenlediği “Siyaset Okulu” programına katılarak konferans verdi. Çalışkan; “Son 10 yıl içerisinde tüm İslam alemi ateş çemberine bürünmüş durumdadır” değerlendirmesinde bulundu.

Saadet Partisi GİK Üyesi Çalışkan, Adana İl Başkanlığının Anadolu Gençlik Derneği Konferans salonunda düzenlemiş olduğu “Yerel Yönetimler ve Siyaset Okulu” programında “İslam Dünyasının Genel Durumu” konulu sunum yaptı. Çalışkan konuşmasında, İslam âleminin ateş çemberine dönmüş durumda olduğunu vurgulayarak; “İnsanlık tarihi boyunca görülmedik vahşet ve zulümler bugün işleniyor. Tarihin hiçbir döneminde hiçbir haçlı seferinde bugünkü kadar Müslüman kanı dökülmedi.

Son 10 yıl içerisinde tüm İslam âlemi ateş çemberine bürünmüş durumdadır. Mısır, Suriye, Arakan, Bangladeş, Filistin, Pakistan, Afganistan, Irak, Libya, Yemen, Sudan, Mali Somali ve daha nicesi, nereyi ele alırsanız alın her yer ateş çemberidir. Buna tek ve son verecek olan şuurlu Müslümanlar,  Milli Görüşçülerdir. Müslümanların sıkıntılarına son vermek kabadayılık hareketlerle değil, İslam birliği kurulmasıyla mümkün olur” diye konuştu.

Çalışkan ayrıca Cansuyu Kurban faaliyetleri kapsamında gittiği Cibuti izlenimlerini de anlatarak Müslümanların sömürüldüğünü, buna da ancak bu camianın dur diyebileceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here