Çalışkan; “Eleştirilerimiz Kötülemek İçin Değil Yanlışlar Düzelsin Diyedir”

0
95

saadet partisi8Saadet Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan; “Eleştirilerimiz Kötülemek İçin Değil Yanlışlar Düzelsin Diyedir”

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan beraberinde İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Çelik ve partililerle İskenderun’u karış karış gezerek seçmenle buluştu. Saadet heyeti diğer bazı parti seçim büroları, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasını, İskenderun Hizmet Vakfı ile birçok esnafı gezerek projelerini anlattı.

Hükümetin icraatlarını da eleştiren Çalışkan; “Bakın son 12-13 yılda yaptıkları ortada, Türkiye’de faiz, kötülükler, zina vs kalkmadı. Bir iki icraat var, başörtüsü ile ilgili kısmen çözüldü. Kültür politikası da yok tek hedef Avrupa Birliğine girmek. Bunun için de her türlü gayret sarf ediliyor. Atatürk’ün, İnönü’nün bile çıkarmaya cesaret edemediği yasayı zinayı bunlar serbest bıraktı. Hedef Avrupa olunca taviz veriliyor. Bizim inancımızı temsil eden tek parti Saadet Partisidir. O yüzen Saadete sahip çıkmalıyız. AKP’ye destek içinde Saadet’in oyunu artırması önemlidir. Saadet yükselirse yapılacak işlerde daha temkinli olurlar. Dikleşmeyi bırakır ülkenin hayrına icraatlar yaparlar. O yüzden ülke hayrı için muhakkak Saadetin yönetimlerde ve mecliste olması gerektiğini her zaman söylüyoruz. Bizim uyarılarımız eleştirilerimiz kötülemek için değil yanlışlar düzelsin diyedir” şeklinde konuştu.

saadet partisi9

Irak ve Suriye meseleleriyle ilgilide konuşan Çalışkan; “Mecliste olsaydık çok daha olumlu gelişmeler olurdu. Mart 2003’de Irak savaşında 5 bin sorti ile ABD’ye hizmet ederek Müslümanların vurulması sağlandı. Ne dendi? Destek vermezsek memurların maaşını ödeyemeyiz! ABD’den maddi destek alarak Müslümanları vurulmasına göz yumduk üslerimizi açtık. Bunun vebali çok büyüktür.  Son Suriye savaşında Esad ile münakaşaya gidildi. Daha olaylar bu kadar kötü durumda değilken, Esad defolup gideceksin dendi. Önceki Arap ülkelerdeki kaoslarda geç kalıp pastadan pay sahibi olamadık dercesine Suriye’de acele davranıp obama ile aynı söylemlerle halk tahrik edildi. ABD’ BM’yi AB’yi göreve çağırdılar fakat bir gün olsun İslam ülkelerini göreve çağırmadılar. Lakin biz İran, Mısır gibi öncü İslam ülkeleriyle ancak çözülür diyerek yol göstermemize rağmen bizi dinlemediler ve sonuç ortada, kan akmaya devam ediyor Irak gibi devam edeceğe de benziyor” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here