Çalışkan; “Bakanı Ankara’ya, Hoca’yı Üniversiteye Göndereceğiz”

0
100

saadet partisi6Saadet Partisi (SP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan Hassa Aktepe, Altınözü Tokdemir, Oymaklı, Çetenli, Kazancık, Babatorun köylerini gezerek ev, esnaf ve çiftçilerle bir araya geldi.

Çiftçinin sorunlarını dinleyen Çalışkan, çiftçilerin içler acısı durumda olduğunu belirterek; “Üretim, istihdam ve yerel kalkınma öncelikli hedefimiz olacak. Tarım Kooperatifleri kurarak çiftçinin yüzünü güldüreceğiz. Bugün köylerde kahvehaneler insan dolu, tarlalar boş durumda. İnsanlar dilenci yapılmak isteniyor” dedi.

Suriye’ye sınır bölgesi olan Tokdemir’de burunlara barut kokusu geldiğini de ifade eden Çalışkan; “Halk diken üstünde korku içerisinde ama bu durum kışkırtıcıların umurlarında değil” diyerek yetkililere göndermede bulundu.

Oyunuza Sahip Çıkın!

Bu seçimde hem ilçe hem büyükşehir belediye başkanı seçildiğini hatırlatan SP Adayı Çalışkan; “Emanetlerinizi doğru yerlere verin. Oy onurdur, oy şahsiyettir. Oyunuza sahip çıkın. Emanetinizi güveneceğiniz yere verin” diye konuştu.

Rakip adaylara ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Çalışkan; “Sadullah bey bakanlıkta başarılı idi seçimden sonra tekrar Ankara’ya göndereceğiz bakanlığa devam edecek. Lütfü bey’i de üniversiteye geri göndereceğiz. Çünkü belediyede yapacağı hizmetleri yaptı. Şimdi sıra emin ellerde, sıra denenmemişte. Sıra Saadet’te! Şimdi değişim zamanıdır” dedi.

 Belediyeciliğin kadro işi olduğunu kaydeden Çalışkan; “Bu kadroda bizde mevcuttur. Yıllardır Milli Görüş belediyeciliği ile ilk ve sağlam hizmetler, fabrikalar çiftçiyi, işçiyi memnun eden projeler ile halkımızı memnun ettik. Bizlerde sizlere güveniyoruz desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here