Çalışan Gazeteciler Günü Tarihi İGC Binasında Kutlandı

0
60

10 Ocak “Çalışan Gazeteciler” Günü dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nde bir kokteyl düzenlendi. Kent dinamikleri ile İskenderun’da görev yapan basın mensuplarını bir araya getiren etkinlik Tarihi İGC Binası ile birlikte daha da bir anlam kazandı.

Kent protokolü, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, siyaset dünyasından isimler ile iş insanlarının katılım gösterdiği 10 Ocak Kokteyli renkli görüntülere sahne oldu.

İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetimi ile tüm İGC üyelerinin yakından ilgilendiği konuklar, bu özel günde basın mensuplarının yanında olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Her zaman destek gördükleri basın mensupları ile özel günlerinde birlikte olmanın büyük önem arz ettiğini ifade eden konuklar, basının büyük bir güç olduğunu da vurguladılar.

İGC Başkanı Diyap Atar’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı da İGC Yönetim Kurulu üyesi, tertip komitesi Başkanı Erdal Yılmaz yaptı. Bugünün bir farkındalık günü olduğuna vurgu yapan Yılmaz, basının her kademesinde çalışan, emekler veren tüm basın emekçilerinin önemli bir iş yaptıklarına da işaret etti.

Gün boyunca konukların gelip gittiği, samimi bir sohbet ortamında geçen kokteyl, şehrin tüm dinamiklerini bir araya getirirken, bu anlara ise İGC’nin Tarihi Binası tanıklık etti.

Fotoğrafların da bol-bol çekildiği, sıcak sohbetlerin edildiği kokteyle katılan tüm konuklar, İskenderunlu basın mensuplarının aracılığıyla tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de samimiyetle kutladılar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here