Cadde ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Sürüyor

0
101

bld-asfaltlama14Kent genelinde elektrik tellerinin yeraltına alma işlemleri devam ederken, bir yandan da alt yapı çalışmaları tamamlanan yerlerde asfalt çalışmaları da titizlikle yürütülüyor.

Elektrik tellerinin yeraltına alma işlemlerinin kısa bir süre sona ereceğini hatırlatan Belediye yetkilileri, ekiplerin tellerin yeraltına alındığı bölgelerde asfalt çalışmalarına başlandığını ifade ettiler.

bld-asfaltlama15

Kentin farklı noktalarında, cadde ve kaldırım yenileme çalışmalarının sürdüğü de belirtilirken, şehir merkezinde etap-etap yollarda asfalt yenileme çalışmalarının da devam edeceği kaydedildi. Çalışmalar kapsamında ilk etapta elektrik hatlarının yeraltına alınmasıyla başlayan çalışmalar sonucunda bozulan ve kazılan yolların asfaltlanacağını ifade edildi.

Elektrik tellerini yeraltına alan firma ile iletişim halinde olduklarını belirten yetkililer, Toroslar EDAŞ tarafından yaklaşık bir yıl önce başlatılan çalışmaların bitme aşamasında olduğunu, yeraltı kabloları, çevresel faktörlerden etkilenmeyeceği için İskenderun’da elektrik kesintilerinin de önüne geçilmiş olacağını belirttiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here