Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’da Trafik Rahatlatma Çalışmaları Sürüyor

0
475

kavşak çalışmaları1Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB), tüm imkânları ile Hatay’ın dört bir yanında altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Hemşerilerine en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışan BŞB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatıyla başlatılan Antakya Atatürk Caddesi “Kavaslı Kavşağı” ile İskenderun “Adliye Kavşağı”na yapılacak battı-çıktı projesinin çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Antakya Kavaslı Kavşağında hem Atatürk Caddesine hem de Asi Nehri tarafına dönen araçların oluşturduğu trafik yoğunluğunu azaltacak battı-çıktı projesi ile İskenderun Adliye Kavşağına yapılacak battı-çıktı projesinin avan projeleri tamamlandı, uygulama projelerinin ise çizimi yapılıyor.

kavşak çalışmaları2

İlk Kazma Eylül Ayında…

Hatay BŞB Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığınca İskenderun Adliye Kavşağı ve Antakya Kavaslı Kavşağında yapılacak olan battı çıktı kavşak projesinde, Eylül ayı başında ilk kazmanın vurulması planlanıyor.

Hatay BŞB Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Muhammed İkbal Polat, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yapılacak projeler, Antakya ve İskenderun’un kilit noktalarında trafik sirkülâsyonunu hızlandıracak, trafik akışını daha sağlıklı hale getirecek. Aynı zamanda da hemşerilerimizin trafikte yaşadığı zaman kaybının önüne geçecek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here