Burcu ve Ümit Evliler Kervanında!

0
1521

Kentimizin tanınmış işadamlarından Zeki Teymur, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Ümit Teymur’u evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Ümit ve Burcu çifti, İstanbul’da gerçekleştirilen resmi nikâhın ardından İskenderun’da görkemli bir düğün töreni ile evliler kervanına katıldı.

Zeki Teymur’un oğlu ve aynı zamanda İskenderun Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur’un yeğeni Ümit Teymur, hayatını İzmirli Burcu Acar (Teymur) ile birleştirdi. Yaşamlarını İstanbul’da sürdüren genç çiftin İstanbul’da yapılan resmi nikâhlarının ardından geçtiğimiz hafta sonu İskenderun’da dini nikâhları ve ardından muhteşem düğünleri gerçekleştirildi.

Genç çift ilk önce Tanrı’nın huzurunda birbirlerine ömür boyu sadık kalacaklarına ‘Söz’ verdiler. İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde gerçekleştirilen nikâhı, Kilise Pederi Dimitri Yıldırım ile Mersin Kilisesi Pederi ve aynı zamanda damadın amcası olan İspir Teymur birlikte yönetti. Kilisedeki törenin ardından genç çiftin düğün töreni İsos Otel’de devam etti.

Prens ve prenses edasıyla otelin merdivenlerinden piste doğru ilerleyen Burcu ve Ümit çifti, birbirlerinin gözlerinin içine aşkla bakarak dans etti.

Gece boyunca gönüllerince eğlenen davetliler ise Burcu ve Ümit’in bu mutluluğuna ortak oldular. Zeki Teymur ve eşi Muna Teymur da gece boyunca misafirleriyle tek-tek ilgilendi.

Uydu yayını ile tüm dünyaya yayın yapan SAT-7 Türk televizyonunda görev yapan genç çift Burcu ile Ümit’e bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Teymur ve Acar Ailelerini de tebrik ediyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here