Bulgurlu; “İnegöl Maçını Kazanacağız”

0
65

Geçtiğimiz hafta karşılaşmanın son dakikasında kalesinde gördüğü gol ile sahadan boynu bükük ayrılan İskenderun Demir Çelikspor, İnegölspor  karşında yara sarmak istiyor. İnegölspor karşısında galibiyeti hedeflediklerini söyleyen Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, sakatlığı süren İbrahim’in bu haftaki takım kadrosunda yer almayacağını söyledi.

Spor  Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz İDÇspor, Pazar günü saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadında konuk edeceği İnegölspor maçı  hazırlıklarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde, aralıksız ve yoğun bir tempo içerisinde sürdürüyor. İnegöl maçının hazırlıklarını İsdemir Tesislerinde sürdüren Kırmızı-Lacivertli ekipte sağ bekte görev yapan İbrahim, sakatlığının sürmesi nedeni ile takımdaki yerini alamayacak.

Takımda cezalı futbolcu bulunmadığını söyleyen Teknik Direktör Bulgurlu; “Kalecimiz Ceyhun’un kasığındaki ağrısı devam ediyor. Ceyhun’un durumu MR çekiminden sonra belli olacak. İki haftadan bu yana sakatlığı süren İbrahim ise bu hafta oynanacak olan İnegölspor maçını kadrosunda yer almayacak” dedi. Teknik Direktör Bulgurlu, İnegölspor karşısında galibiyeti hedeflediklerini, bunun için de taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here