Briç Kulübünden İTSO’ya Ziyaret

0
162

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, İskenderun Körfez Briç Spor Kulübü üyelerini ağırladı. İskenderun Körfez Briç Kulübü Başkanı Zeki Teymur, Türkiye Briç Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mahir Taner ve Kulüp yöneticilerini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu karşıladı.

İTSO yönetimine nezaket ziyaretinde bulunan İskenderun Briç Spor Kulübü Başkanı Zeki Teymur, kabulden ötürü İTSO yönetimine teşekkür etti. Briç’in bir akıl sporu olduğuna dikkat çeken Teymur; “Briç oyunu sosyal yönden insanların birbirleri ile daha iyi kaynaşmalarına vesile olmaktadır.  Kentimizde üyelerimiz ile birlikte İskenderun’da Briç sporunu halkımıza sevdirmeyi hedefliyoruz. Toplumda Briç oyununun yanlış anlaşılsa da artık günümüzde insanlarımız, bu sporun bir beyin sporu olduğunu benimsiyorlar.

Yediden yetmiş yediye her kesimden insanlarımız, bu spor sayesinde bir araya gelmektedir. Şehrimizden Türkiye şampiyonalarına katılan oyuncularımız da önemli başarılara imza atmışlardır. Kentimizde düzenlediğimiz Türkiye Briç Turnuvalarında şehrimizi başarı ile temsil ettiğimize inanıyoruz. Türkiye’de kurulan İlk Briç Kulüplerinden biriyiz, Briç oyununun insanları rehabilite eden bir sosyal etkinlik olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Briç turnuvalarının düzenlendiği şehirlerde canlılık olduğunu gözlemliyoruz. Turnuvalara değişik şehirlerden insanların gelmesi, turnuvalara katılması ve birbirleri ile kaynaşması o şehrin daha fazla sosyalleşmesini sağlıyor. Şehrimizde de Briç turnuvaları yoğun katılımlarla düzenleniyor. İskenderun Körfez Briç Spor Kulübünün Briç sporunun gelişmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini biliyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek isterim” diyerek kulüp üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here