Bölgesel Lig Maçları Başlıyor!

0
74

Özel İkem Koleji, Genç Kızlar Basketbol B Kategorisinde de Türkiye Finallerini Hedefliyor

Özel İkem Koleji, Okul Sporları Lise Genç Kızlar Basketbol B Kategorisinde Elazığ’da yapılan Bölge Grup Elemelerinde şampiyon olarak Deplasmanlı Bölgesel Lige katılmaya hak kazanmıştı. İkem Kolejliler, Bölgesel Ligin ilk maçını 16 Mart Perşembe günü (yarın) Gaziantep Sanko Koleji ile oynayacak.

Türkiye’de son 32 okulun B takımından biri olan İkem Koleji, 8 takımlı 4. Bölgede yer alıyor. Grupta temsilcimiz İkem Kolejinin yanı sıra, Malatya ve Elazığ temsilcileri ile Gaziantep Sanko Koleji yer alıyor. Bu takımlar maçlarını, dörderli iki grup olarak deplasmanlı tek devreli lig usulü oynanacak. Grubundaki maçları birinci ve ikinci bitiren takımlar, diğer grubun liderleri ile çapraz eşleşerek Türkiye’nin son 8 takımını oluşturacak.

Deplasmanlı Bölgesel Ligdeki ilk maçlarını Perşembe günü (yarın) saat 14.00’te Gaziantep Sanko Koleji ile içerde oynayacaklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman, burada da hedeflerinin Türkiye Finalleri olacağının altını çizdi.

Finallere bu kadar yaklaşmışken, işi kimseye bırakmayı düşünmediklerini kaydeden Duman; “Şampiyonayı çok istiyoruz. İki senedir bunun için uğraşıyoruz. Hedeflerimiz çok büyük! Her türlü sonuca açık olmak gerektiğini düşünüyorum fakat sonucun bizim lehimize olmasını da temenni ediyorum. İkem ailesi olarak bu sezon Hatay ve İskenderun’a çok değer kattık ve katmaya da devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. Hatay’ın gururu İKEM Koleji yine şampiyon olacak” diyerek iddiasını dile getirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here