Boks Heyeti, Kimyeci ile Taşkın’ı Ziyaret Etti

0
378

boks ziyaret119 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ankara’da düzenlenen “Gençlik Haftası Boks Turnuvası”nda başarı elde ederek Hatay’a dönen Mahmut Ördek Boks Akademisi sporcuları Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’yi ziyaret etti.

Başkan Kimyeci’nin makamında gerçekleştirilen ziyarette, Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, Antakya Temsilcisi Hüseyin Zorkun, İskenderun Temsilcileri Rızkullah Terbiyeli, Ahmet Yüksel, Hatay Uluslararası Boks Hakemi Abdurrahman Çokbenli ve Mahmut Ördek Boks Akademisi sporcuları hazır bulundu.

boks ziyaret2

Ankara’da gerçekleştirilen turnuvada 1 altın, 7 gümüş ve 5 bronz madalya kazandıklarını ifade eden Boks Federasyonu Hatay Temsilcisi Nuri Erdener, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Kimyeci’ye teşekkürlerini iletti.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sporcuların elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ettiğini, Antakya Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemek konusunda üzerlerine düşen her türlü görevi imkânlar çerçevesinde gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

boks ziyaret3

Başkan Kimyeci konuşmasının devamında gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun içerisinde yer almalarını sağlamak amacıyla Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü kurduklarını bu kapsamda yaklaşık 1000 sporcuya basketbol, karate, wushu, muay thai, kick boks branşlarında ücretsiz kurs imkânı sunduklarını da ifade etti.

Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener öncülüğündeki heyet ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın’ı da makamında ziyaret etti. Taşkın, Hatay adına elde edilen başarıların kendilerini memnun ettiğini kaydetti. Haber: Hüseyin Zorkun

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here