Bodur; “Halkımızın Mutlu Olması, En Büyük Dileğimizdir”

0
111

akp-ilce-teskilati10Ak Parti Yöneticileri, Kenti Karış-Karış Gezerek Sorunlara Yerinde Çözüm Üretiyor

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kenti karış-karış gezerek STK’lar ve kamu kurumlarıyla sürekli istişare halinde oluyor. Başkan Bodur ve beraberindekiler İŞ-KUR Müdürü Mehmet Yüksel ve mahalle muhtarlarına yerlerinde konuk olarak talepleri ve referanduma hazırlık çalışmalarını ele aldılar.

Ak Parti heyetini, İŞ-KUR İskenderun Şube Müdürü Mehmet Yüksel karşıladı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Müdür Yüksel, vatandaşlarımızın iş ihtiyacına olabildiğince hızlı ve kapsamlı bir şekilde cevap verdiklerini ifade etti.

akp-ilce-teskilati9

Amaçlarının halka ve Hakk’a hizmet olduğunun altını çizen Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ise vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmenin asli görevleri olduğunu belirtti. Bu noktada İŞ-KUR’un önemli bir yer tuttuğuna değinen Başkan Bodur; “İŞ-KUR Müdürümüz Mehmet Yüksel ve burada çalışanlar vatandaşlarımıza en güzel hizmeti verebilmek için yoğun çaba sarf ediyorlar. Amacımız kentimizde bir tane işsiz bırakmamak. Hükümetimizde bu nokta büyük çaba sarf ediyor. Halkımızın mutlu olması bizim en büyük dileğimizdir” şeklinde konuştu.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve beraberindeki parti heyeti daha sonra Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat Gezgin, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Hikmet Sağlam, Çay Mahallesi Muhtarı Erdal Çamlıbel’i ziyaret ederek, mahallelerdeki talepleri dinlerlerken, olası referandum içinde hazırlık aşamasını konuştular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here