“Bizler Sizlerin Emrindeyiz”

0
91

seyfi dingil13Dingil, İlk Mitingini Baba Ocağı Akçay’da Yaptı

Yerel seçimlere sayılı günler kala mahalle toplantılarına ve mitinglerine başlayan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, baba ocağında büyük bir heyecan, sevgi ve coşkuyla karşılandı.

Akçay meydanında toplanan binlerce vatandaş miting öncesinde “İskenderun’a yakışan başkan”, “geliyor geliyor Seyfi Dingil geliyor” sloganları attı. Havai fişek gösterilerinin ardından mikrofona çıkan Seyfi Dingil; “Bu tablo bu işin artık bittiğini gösteriyor hayırlı uğurlu olsun” diye söze başladı. Seyfi Dingil’le gönül birlikteliğinde bulunan Akçay halkı da, ‘Sandıkta rekor kıracağız’ diye haykırdı.

seyfi dingil14

Seyfi Dingil ise konuşmasında; “Mitingin ilkine doğduğum Akçay’da başladım. Sizler ne istiyorsanız, bizler sizlerin emrindeyiz. Projelerimiz hazır, artık gün sayıyoruz. Bugün bizim bayramımız. İskenderun, Sayın Sadullah Ergin başkanımız ve iktidarla birlikte hizmete doyacak… Her zaman fakirin, yoksulun, yardıma muhtaçların yanında olacağız. Kimseyi ayırt etmeden çalışacağız” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ise, alandaki kalabalığa seslenerek, 30 Mart tarihinde gümbür gümbür geldiklerini söyledi. Ergin; “Sayın Başbakan Hatay’a geliyor. Eğer bu tabloyu görseydi, inanın Akçay’a gelirdi. Muhteşemsiniz. İskenderun daha fazlasını hak ediyor. Bunun için sağduyulu herkes Ak Parti çatısı altında buluşmalıdır. İskenderun İlçesi’nin gelişimi ve büyük imkanlara kavuşması, sizlerin bizlere vereceği görev ile 30 Mart’tan sonra olacaktır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Ergin ve Dingil vatandaşlara karanfil attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here