Bitişik ve Azganlık Mahallesi Yeni Yollarına Kavuştu

0
212

bitisik-azganlik1Başkan Savaş; “Birlikte Çalışıyor ve Birlikte Başarıyoruz”

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun’a bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz’ sözünden hareketle yola çıkan HBB, il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün daha fazla yükselten çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bitişik Mahallesi’nde 11, Azganlık Mahallesi’nde ise 5 yaylayı birbirine bağlayan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiren ekipler, yeni ve güvenli yolları yapılan açılış töreni ile halkın hizmetine sundu.

Gerçekleşen açılış törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu,  Bursa İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Gedik, CHP Hatay il Başkan Yardımcısı Cemal Yalçın, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP İskenderun İlçe Örgütü, CHP İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları Yönetimi, Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç, Bitişik Yayla Sorumlusu Ali Kılınç, İskenderunlular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bitisik-azganlik2

Mahalledeki en büyük ulaşım sorununun çözüme kavuşmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç; “Dost bize kötü günde lazım. Asfalt sorunumuz mahallemizin ve yaylalarımızın en büyük sorunuydu. Şu anda büyük bir kısmı çözülmüş durumda. Geri kalan kısımların çözüme an kısa sürede kavuşacağına dair Başkanımızdan söz aldık. Bizlere verdiği sözleri yerine getiren ve hizmette hiçbir ayırım gözetmeden çalışmalar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” dedi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Yol hizmetten öte medeniyettir. Bu hizmeti gerçekleştiren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Lütfü Başkanımız hizmetleri buraya yağmur gibi indiriyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hizmetleri gerçekten sizlere yakışır bir şekilde gerçekleştiriyor. Başkanımız bu konuda hizmette hiç ayırım yapmıyor. Allah birliğinizi ve dirliğinizi bozmasın. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bizler de hizmetleri yerine getirmekle mükellefiz. Açılışını yaptığımız yolların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

bitisik-azganlik3

“Bizler 24 Saat Sizlere Hizmet Etmek İçin Buradayız”

Daha sonra söz alan Başkan Savaş; “Bizler 24 saat sizlere hizmet etmek için buradayız. Bizler 2 buçuk yıl önce hep buraları gezerek hizmet edeceğiz dedik. Sizin neyiniz eksikse birlikte tamamlayacağız. Çok şükür Hatay Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarında bugün Türkiye’de yeni oluşan 14 belediye içerisinde en ön sırada yer alıyor. Üstyapı sorunlarında da diğer Büyükşehir Belediyelerine göre yarışır durumda. Bütçemizin bütününü harama, hırsızlığa ve yolsuzluğa bulaştırmadan Hatay’daki hemşerilerimizin ihtiyaçları için harcıyoruz. Biz sizlerle birlikte çalışıyor ve birlikte başarıyoruz. Bu birlik ve beraberlik konusunda bizi zedelemek ve ayrıştırmak isteyen zihniyete karşı bugün de birlikteyiz yarın da birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu dünya ve ülkemiz var oldukça birlikte duruş sergilemeye devam edeceğiz. Bundan sonra da hep birlikte bu hizmetlerin daha da mükemmelini yapmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Başkan Savaş’ın Hatay’ın 15 ilçesinde verdiği sözleri yerine getirerek çalışmalarına yoğun bir tempo ile hareket ettiğini dile getiren CHP’li Vekil Mevlüt Dudu; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş burada daha önce ihmal edilen hizmetler için söz vermişti. Şimdi bu hizmetleri birer birer yerine getiriyor. Bizler Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri gördükçe oldukça gurur duyuyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi her zaman kendi payına düşen görevi yerine getiriyor. 11 yayla yolunu birbirine bağlayan bu yolda asfalt çalışması ve çevre düzenlemesi gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here