Bit Pazarı Esnafından Seyfi Dingil’e Destek!

0
108

seyfi dingil-bitpazarıBit Pazarı esnafları, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’e tam destek vereceklerini belirttiler. Bit Pazarındaki bazı esnaflar, parti binasına gelerek bir basın açıklaması yaptılar. Esnaflar yaptıkları açıklamada; “Bizler bitpazarı esnafları olarak bu memleketimizin geleceği için Ak Parti diyoruz. İskenderun’un kaybedecek bir tek günü kalmadı. Artık iktidarla buluşma zamanı geldi. Bu vesile İskenderun’un bir evladı olan belediyecilik tecrübesi olan Seyfi Dingil’e destek vereceğiz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise şahsına ve partisine verdiği desteklerden ötürü bitpazarı esnafına teşekkür ederek; “Sevgili esnaf arkadaşlar, İskenderun hak ettiği yerde değildir. Akşam saat 6’da esnaf dükkânını kapatmakta iş yapamamaktadır. Bende bir esnafım. Bu memlekette sabahlara kadar esnafların ışıkları sönmemelidir. Burası bir deniz kentidir. Hiç merak etmeyin İskenderun’u çağ atlatacak projelerle geliyoruz. Verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Ak Parti’ye katılan esnaflara rozetlerini taktı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here