Güçlü; “Atatürk İlkelerini İktidara Taşımalıyız”

0
64

işçi partisi ziyaret2İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğini ziyaret eden İşçi Partisi (İP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü, halk meclisini kurmak ve Atatürk’ün kurduğu ilkeleri yaşatmak adına destek istedi. Dün gerçekleştirilen ziyaretin ana konusu ise sokaklarda gezen başıboş Suriyeliler oldu.

İskenderun Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü, İP İlçe Başkanı Fatih Şirin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, başıboş sokaklarda gezen Suriyeli çocukların buradaki çocuklara kötü örnek olduğunu belirtti. Konu ile ilgili gerek kendisinin bizzat giderek, gerekse de derneğe gerçekleştirilen ziyaretlerde bu konudaki sıkıntıları her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Dernek Başkanı Çakmaklı; “Ben yetkililere de söyledim. Onları buraya kim getirdiyse onun ilgilenmesi gerekir. Sokaklardan kurtardığımız çocuklara kötü örnek oluyorlar” diyerek, tepkisini bir kez daha dile getirdi.

işçi partisi ziyaret3

Bu ve bunun gibi sıkıntıların teröristlerle yapılan işbirliğinin bir yansıması olduğunu dile getiren İP Belediye Başkan Adayı Güçlü; “Bunların çözümü Atatürk ilkelerini yaşatmakla mümkündür. Bizim partimizde Atatürk ilkelerini korumak ve yaşatmakta kararlığını her fırsatta dile getirmektedir. Ben sizden hem oy istiyorum, hem de sizleri birlikte vatanı korumak için dövüşe davet ediyoruz. Gelin milli program çatısı altında birleşelim. Milli programın tek adresi de İşçi Partisidir. Atatürk ilkeleri altında kurulacak olan milli hükümet kurma noktasında sağ veya sol görüş bakmaksınız bazı siyasi partilere birleşme çağrısında bulunduk. Ama maalesef olumlu yanıt gelmedi. Ülkemizin kurtuluşu için Atatürk ilkelerinin yaşatılması ve onun programının uygulanması gerekir. İnanın kurutuluş için bu yeterlidir” dedi.

Yerel iktidarlardan tek isteklerinin milli değerlere ve bayramlara sahip çıkılması olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Çakmaklı, Atatürk’ün kurduğu ilkelerle yürünmesi gerektiğinin da altını çizdi. Bu düşüncelerin kendi partilerinde var olduğunu söyleyen Güçlü; “Yerel yönetimde halk meclisi kurularak kenti birlikte önce insan diyerek, yöneteceğiz. Onun için Atatürk ilkelerini iktidara taşımalıyız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here