“Bir Savaş Olursa Bu Savaşın Kaybedeni Suriye ve Türkiye Olur”

0
78

Saadet Partisi Dörtyol İlçe Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç’ın Katılımıyla Gerçekleşti…

Saadet Partisi Dörtyol İlçe Divan toplantısı parti binasında gerçekleşti. İlçe divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Adana İl Başkana Yardımcı Mustafa Gözütok, Adana İl Müfettişi Hasan Şaybak, Dörtyol ilçe Başkanı Süleyman Akkaya, 24. Dönem Hatay Milletvekili Adayı Ramazan Öksüz ve çok sayıda partili katıldı. İlçe divanında partiye iltihak eden Necati Başer ve İlyas Tekin’in rozetlerini Şerafettin Kılıç taktı.

Divan toplantısında bir konuşma yapan Genel Başkan yardımcısı Şerafettin Kılıç; “957 ilçe ziyaret programı dolayısıyla iki gündür Hatay’dayız. Önümüzdeki hafta İstanbul da ziyaret edilerek 957 ilçe hedefine kavuşmuş olacağız. Ziyaretlerimizin amacı önümüzdeki yıl gerçekleşecek mahalle seçimlerine hazır olmaktır. Bir hafta sonu bu 957 ilçe başkanı katılımı ile birlikte bu seçim startını Ankara’da vereceğiz. Bu seçimler 1994 yılında yaşadığımız seçimler gibi olacaktır. Tarih tekerrür edecek 1994 yılında gerçekleşen çalışmalar bizi 1995 yılında iktidar yaptığı gibi önümüzdeki mahalli seçim sonrası gerçekleşecek seçimlerde bizim iktidarımızın yolunu açacaktır” dedi.

Ak Parti iktidara gelmeden 222 milyar olan borcun şu an 556 milyar olduğunu ifade eden Kılıç, işsizliğin gizli işsizlikle birlikte on bir milyon olduğunu, açlık sınırının 1050 olduğunu ama asgari ücretin bunun altında olduğunu da hatırlattı.

Tezkere kararına da değinen Kılıç; “Tezkereyi maksadın dışında kullanmayın. Afganistan, Irak, Suriye’de ABD’nin yaptığını bu tezkere ile yaptırılmak istenmektedir. Bir savaş olursa bu savaşın kaybedeni Suriye ve Türkiye olur. Kazanalar batı, ABD ve İsrail olur. Bu işin çözümü İslam ülkeleri bir araya gelerek olur. D-8 ler faaliyete geçmelidir. Dörtlü zirve Mısır, İran,Türkiye ve Suriye bir araya gelip bu çalışmalara öncülük etmelidir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here