Bilim Kolejine Teşekkür Ziyareti

0
67

korunmaya muhtaç1İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Bilim Kolejini ziyaret ederek bugüne kadar Derneğe yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı Kolejin yöneticilerine bir teşekkür plaketi sundu.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, beraberindeki heyet ile Bilim Koleji Kurucu Müdürü Salih Yazgan ve Kolejin Müdür Yardımcısı Gülay Yazgan’a plaketlerini sunarak katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Plaket sunulan ziyarette, Başkan Zeynep Çakmaklı, Yönetim Kurulu üyeleri Münübe Taş,  İlhan Duraltı, Suzan Bıçakçı, Derneğin Kurucu üyesi Serpil Korkmaz, Kolejin idareci ve öğretmenler, hazır bulundu.

Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu üyeleri, Bilim Koleji idareci ve öğretmenlerle, dernek çalışmaları ve kolej ile ilgili yapılan samimi sohbetler edildi.

Bilim Koleji Kurucu Müdürü Salih Yazgan ve Kolejin Müdür Yardımcısı Gülay Yazgan; “Çocuklarınız ile sohbet etme fırsatı bulan gençlerimiz dernek çalışmalarını yakından tanıma fırsatı buldu” dedi.

Başkan Çakmaklı ise; “Öğretmenlerimizin ve öğrencilerinizin yakın ilgisi ziyaretleri ve destekleri bizleri mutlu etti. Bizlerde derneğimize katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sizler gibi duyarlı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, topluma örnek oluşturuyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here