Biçer Beton Farklı Galibiyetle Grup Lideri

0
289

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda Heyecan Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu maçları, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Hatay bölgesi hakemlerinden Murat Ayhan, Mehmet Hanifi Korkmaz ile Enes Çolak’ın yönettiği karşılaşmada Biçer Beton, İskenderun Esen Gençlikspor’u 5-1 mağlup etti.

Biçer Beton’a farklı galibiyet getiren golleri Murat Çetin, Fadıl Uysal, İbrahim Gündüz, Kays Sucu ile Ruhi Uysal atarken, İskenderun Esen Gençlikspor’un tek golünü Cuma Keseroğlu kaydetti. Biçer Beton, aldığı farklı galibiyetin ardından (B) Grubunda liderliğe oturdu.

Dörtyol İlçe Tarım: 4 TCDD İskenderun: 1

5 Temmuz Stadı Dış Sahada oynanan bir diğer maçta Dörtyol İlçe Tarım, TCDD İskenderun takımını 4-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden İsmet Çetin, Yavuz Yabaş ile Sadettin Arslan’ın yönettiği karşılaşmada Dörtyol İlçe Tarımspor’un gollerini Sami Irmak, İbrahim Şahin, Enis Öztürk ile Aykut Kaya, TCDD İskenderun’un golünü ise penaltıdan Fehmi Öz attı.

Erzinspor: 4 Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu: 4

Körfez B Grubunda bir diğer mücadelede ise Erzin Belediyespor ile Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu karşı karşıya geldi. Bu zorlu ve gollü karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 4-4 berabere sonuçlandı. Hasan Nadir Dörtkaş, Burak Zengin ile Oğulcan Yabanabat’ın yönettiği karşılaşmada Erzin Belediyespor’un golleri Yusuf Karcı, Ömür Tanışman, Alper Çelen ile Emre Ertaç’tan gelirken, Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu’nun gollerinin 3 tanesini Seran Şimşek, diğer golü ise Bülent Polat kaydetti. Geçmiş yıllarda oynadığı güzel futboluyla tanıdığımız Serkan Şimşek, mücadelede 3 gol atmasına rağmen takımını galibiyete taşıyamadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here