Berberler ve Kuaförler Odasından Dayanışma Gecesi

0
17

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası, düzenlediği dayanışma gecesinde üyelerini bir araya getirdi. İsa Taş Plaza’da düzenlenen geceye İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, esnaf oda başkanları, berberler, kuaförler, güzellik uzmanları ve kozmetik firmaları katıldı.

Sunuculuğunu İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Akıncı’nın yaptığı gecede kısa bir açılış konuşması yapan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş; “O kadar güzel bir meslek icra ediyoruz ki onur ve gurur duyuyorum. Bu gece, esnaflar arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi, daha sağlam ve güçlü birlikteliklerin kurulması amacıyla düzenlendi. Bizim kültürümüzde dostluk var, dayanışma var, kardeşlik var, edep var, ahlak var. Ben bugüne kadar vermiş olduğunuz tüm desteklere teşekkür ediyorum. Sizleri temsil etmekten onur duyuyorum” dedi.

Kısa bir plaket töreninin ardından söz alan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Başkanımıza teşekkür ediyorum bizleri sizlerle buluşturdu. Üç ay sonra görev süremizin dördüncü yılını tamamlayıp, beşinci yılına gireceğiz. Bu dört yıl içerisinde esnafımızın, ticaret erbabımızın yanında olmaya gayret gösterdik. İnşallah bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’nde saç tasarımlarıyla şov yapan bayan kuaförleri davetlilerden büyük alkış aldı.

Gece, daha sonra müzik eşliğinde berber ve kuaför camiasının gönüllerince eğlenmesiyle devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Hatay’ın Divası Emre Ateş ile coşku doruğa ulaştı. Geceye katılanlar, iş stresinden uzaklaşarak güzel bir gece geçirmenin hazzını yaşadılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here