‘Benim Mavi Düşlerim’ Projesi Başarıyla Tamamlandı

0
311

ikem koleji23Hürriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Özel İKEM Koleji Seramik Kulübü Öğrencileri tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Benim Mavi Düşlerim’ projesinin açılış töreni gerçekleşti. Hürriyet İlkokulu’nda tamamlanan ve öğrencilerin sanat eğitimine de katkı sunan sosyal sorumluluk projesi ile okulun duvarları bambaşka bir havaya büründü.

Törene Özel İKEM Koleji Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz, Özel İKEM Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Yücel Salkın, Hürriyet İlkokulu Müdürü Önder Sarı, Müdür Başyardımcısı Fahrettin Demirel ile veliler katıldı.

Piyano dinletisi ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Hürriyet İlkokulu Müdürü Önder Sarı; “Özel İKEM Koleji Sanat Atölyesi öğretmen ve öğrencilerinin desteğiyle, öğrencilerimizin de aktif katılımları ile yapılan, onların sanat alanında gizli güçlerini ortaya koyan, yaratıcı, üretken, paylaşımcı, sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak yetişmelerini amaçlayan ‘Benim Mavi Düşlerim’ projesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Özel İKEM Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Yücel Salkın da, amaçlarının resim öğretmeni olmayan okullardaki öğrencilerin sanat dünyasını geliştirmek olduğunu belirtirken; “Benim Mavi Düşlerim projesi ile hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum. 50’ye yakın öğrenci ile projemizi İKEM Sanat Atölyesi’nde, Hürriyet İlkokulu öğrencilerinin de işbirliğiyle yaptık. Projeye katkı sunan tüm öğrencilerin bu projeden büyük keyif aldığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra, Özel İKEM Koleji Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz ve Hürriyet İlkokulu Müdürü Önder Sarı, Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Yücel Salkın ile projeye emek veren öğrencilere sertifikalarını dağıttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here