Belediye Kültür Sarayı’na Bakım ve Onarım Çalışması Yapılıyor

0
72

bld-kültür sarayıİskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nın bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Kültür Sarayı’nda iç cephe sıva çalışması ve salon koltuklarının söküm çalışması devam ederken, boya ve yalıtım işine başlanacak.

Geçtiğimiz ay ihalesi gerçekleştirilen İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bakım ve onarım yapılması yapım işi kapsamında, Kültür Sarayı’nın salonunda deforme olan protokol koltukları ve yan koltuklar yenilenecek. 325 adet seyirci koltuğunun ise bozulan kumaşları yenilenerek, onarılacak. Salon bölümünün zemin halısı ve duvar aydınlatmaları yenilenecek. Sahnenin bozulan ahşap zemini daha uzun ömürlü, kaliteli, doğal ahşap parkeyle kaplanacak. Bakım, onarım ve boya çalışması yapılacak olan Belediye Kültür Sarayı, nezih bir hale getirilecek.

İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı, geniş salonu, sahnesi, sahne arkasıyla İskenderun’da tiyatro, konser, toplantı, seminer gibi çok amaçlı etkinlikler için önemli bir hizmet veriyor. Belediye Kültür Sarayı, okulların, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşlarının resmi kutlama, anma programları ve etkinlikler için vazgeçilmez mekan olma özelliğini taşıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here