Belediye Görüntü Kirliliğine Müsaade Etmiyor

0
81

İskenderun Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler cadde ve sokaklarda ilçe sakinlerine sağlıklı bir şehirde yaşama imkânı sağlamak için, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çevrede görüntü kirliğine asla müsaade etmediklerini belirterek; “İskenderun’un 45 mahallesinin temizliği için büyük özen gösteriliyor. Mahallelerdeki cadde, sokak ve açık alanlar, Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pazar dâhil olmak üzere her gün titizlikle temizleniyor. Ayrıca açık kamyon ekibimiz etrafa başıboş bırakılan hafriyat biçilmiş ot ağaç dalları çöp yığını v.s atıklarının temizlenmesi işlemini gerçekleştiriyor” dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren ilçe genelinde temizlikte öncü uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Ekiplerimiz ile insanlarımıza yaşanılabilir ve sağlıklı bir şehir oluşturmak adına, İskenderun’u köşe bucak temizliyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, boş arsalarda her gün temizlik çalışması çaparak, kötü görüntünün ve hemşerilerimizin sağlığını tehdit edebilecek atıkların önüne geçiyor” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here