Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını İnceledi

0
75

bld-parke çalışması1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğü Sakarya Mahallesinde incelemeler yaptı. Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Dingil, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İskenderun’u yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın son derece memnun olması, bizleri de mutlu ediyor” açıklamasında bulundu.

Talep ve istekleri değerlendirdiklerine de dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirerek, çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımız ile iletişim halinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Yapacağımız hizmetlerde her zaman vatandaşlarımızın görüşlerine başvuracağız, onların taleplerini değerlendireceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here