Belediye Başkanı Seyfi Dingil Kutlamaları Kabul Ediyor

0
249

bld-ziyaret5İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e, kutlama ziyaretleri devam  ediyor. İskenderun Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Kamil Türkdönmez, İşadamları Teyfik Sayek ve Alper Davut, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

‘İskenderun’u Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız’

İskenderun Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’u daha iyi bir noktaya taşımak amacıyla çalışmalar yapılacağını söyledi. Dingil; “Biz birlikte İskenderun’uz. İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz. Hep birlikte İskenderun’u daha iyi bir noktaya taşıyacağız” dedi. Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak,  Başkan Seyfi Dingil’e görevinde başarı dileğinde bulundu.

bld-ziyaret6

İşadamları Teyfik Sayek ve Alper Davut’un yaptığı kutlama ziyaretine de teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil; “İyi niyetle çıktığımız bu yolda, kimseyi ayırt etmeden, her kesime eşit hizmet vereceğiz. İskenderun’u kültürel, spor ve yaşam alanında yeniden inşa edeceğiz. İskenderun’un kalkınması için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Kamil Türkdönmez de Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here