“Bundan Sonra da Birlikte Olmaya Devam Edeceğiz”

0
54

esnaf odalar birliği1Esnaf Oda Başkanları Yeniden Bir Aradaydı!

İskenderun Fırıncılar Odasının ev sahipliğinde Şenöz Kafe’de dün toplanan Esnaf Oda Başkanlarının toplantısına seçkin davetliler de katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıya katılan Arsuz ve Belen Kaymakamları, oda başkanlarının, içlerinden biri olarak görüp kendilerini böylesi bir ortama davet ettikleri için teşekkür ettiler.

Esnaf Odalar Birliğinin bu ayki kahvaltılı toplantısı Fırıncılar Odası Başkanlığının ev sahipliğinde yapıldı. Esnaf Oda Başkanlarının toplantısına İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Kamil Türkdönmez, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz davetli olarak katıldılar.

Kaynaşmanın ve birlikteliğin yaşandığı toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Esnaf Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, bu toplantının amacının yemek olmadığının altını çizerek; “Bu, devletle sivil toplum örgütleri iç içe olduğunun bir göstergesidir” dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz; “Bundan sonraki günlerde hep birlikte olacağız” derken, davete icap eden tüm davetlilere teşekkür etti.

İTSO Başkanı Yılmaz ise; “Seçim bitti. Şu anda seçim öncesi İskenderun’un kalkınması için verilen vaatlerin yerine getirilmesinin takipçisi olacağız. Bu vaatlerde de üzerimize düşen görev var ise onu yapmaya da hazırız” diye konuştu.

esnaf odalar birliği2

Arsuz Kaymakamı Baysal da; “Bizi bu interlantta gördüğünüz için sizlere teşekkür ediyoruz. Arsuz ilçesi olarak İskenderun ve Belen için katkı sunmaya hazırız. Sivil toplum örgütleri demokrasimizin gelişimi açısında önemlidir. Sizlerin rolleri gelişen demokrasi için çok önemlidir” dedi. Belen Kaymakamı Aydın ise; “Böylesi samimi bir ortamı oluşturan oda başkanlarına teşekkür ediyoruz. Kamuda İskenderun’u kutup yıldızı olarak görüyoruz. Bizi kendi içinizden gördüğünüz içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizde İskenderun’u ayrı olarak görmüyoruz. Sizinle bir arada olmak bizim için çok iyi bir moral oldu” dedi.

Son olarak konuşan İskenderun Kaymakamı Özyiğit, kamusal alanda sivil toplum örgütlerinin iyi ki var olduklarını söyledi. Kaymakam Özyiğit; “İskenderun’da yaşarken, çevremizle de uzak olmamız düşünülemez” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here