Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Çocuklarımıza Her Türlü İmkânı Sunuyoruz”

0
129

yaz spor okulu7İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Belediye Spor kompleksinde düzenlenen yaz spor okullarına devam eden öğrencileri ziyaret etti.

Burada kurslara yönelik konuşan ve belediye olarak her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Dingil; “Düzenlediğimiz yaz spor okulları yoğun bir ilgi görüyor. Hocalarımız, alanında uzman kişiler. Çocuklarımız için yapılan tüm sportif faaliyetleri destekliyoruz. Yaz tatili boyunca çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmesi, kötü alışkanlıklardan korunması, eğlenirken öğrenmesi için belediyemiz olarak onlara her türlü imkânı sunuyoruz” dedi.

yaz spor okulu8

Yaz Spor Okuluna katılan öğrencilere de teşekkür eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Verilen her branştaki eğitimin hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum. Çocuklarımıza başarılar diliyor, bu katılımın sürekli olmasını istiyoruz. Yaz okulları çocuklarımızın gelişimi için son derece önemli. Bu yüzden velilerimize de sorumluluk düşüyor. Biz çocuklarımızı teslim alarak sorumluluğu üzerimize aldık. Çok verimli ve güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here