Basketbol Finalistleri İskenderun’da Belirlendi

0
558

Kızlarda İstanbul Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi ile Mersin TED Koleji Lisesi, Erkeklerde İzmir Özel Gelişim ile Ankara Özel Fatoşabla Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Spor faaliyetleri arasında yer alan Türkiye Liseler Arası Genç Kız ve Erkekler Yarı Final Karşılaşmaları, hafta sonu İskenderun Kapalı Spor ve Sakarya Mahallesi Belediye Spor tesislerinde gerçekleştirildi.

Sakarya Mahallesi Spor Salonunda yapılan Genç Kızlar karşılaşmalarda, İstanbul Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi, İstanbul Üsküdar Birey Temel Lisesini 76-64, diğer karşılaşmada ise Mersin TED Koleji Lisesi, Adana Özel Akdeniz Kolejini 77-73 yendi.

Alınan bu sonuçların ardından İstanbul Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi ile Mersin TED Koleji Lisesi Samsun’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

İskenderun Kapalı Spor Salonunda yapılan genç erkekler müsabakalarında İzmir Özel Gelişim Koleji, İstanbul Üsküdar Birey Temel Lisesini 81-72, Ankara Özel Fatoş Abla Anadolu Lisesi de KKTC Yakın Doğu Kolejini 88-58 yendi. Bu sonuçların ardından da İzmir Özel Gelişim Koleji ile Ankara Özel Fatoşabla Anadolu Lisesi takımları Samsun’da yapılacak olan Finallere katılmaya hak kazandı.

İskenderun Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen kapanış töreninde Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan takımlara madalyaları takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here