Başkan Tosyalı, Muhtarlar İle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

0
33

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek belediyenin yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Muhtarlık ofisinde mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Tosyalı; “İskenderun’un kalkınması, gelişimi, noktasında belirli aralıklarla dernek ve sivil toplum kuruluşları, işadamları, eğitimciler, muhtarlar ve değişik alanlarda gruplarla istişare toplantılarına devam ediyoruz.

Halka hizmet noktasında muhtarlarımızın görüşleri, düşünceleri ve gözlemleri bizler için çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.

Siz muhtarlarımız, bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız, halkımızla aramızdaki köprümüzsünüz. Bizim için görüşleriniz ve gözlemleriniz çok önemli. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman en küçük sorunuzda dahi bana ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile sürekli istişare halinde olduklarını ifade ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here