Başkan Seyfi Dingil’den Eğitime Tam Destek

0
65

bld-egitime-destek1İskenderun Belediye Başkanı, Denizciler’de yapımı tamamlanan Şirinyurt okuluna ziyarette bulunarak okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi…

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olacaklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Denizciler’de yapımı tamamlanan Şirinyurt okuluna ziyarette bulunarak okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Okulun Yer Tahsisini Yaptık

Okulun açılış gününde öğretmenler ve öğrenciler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Okulumuzun bu arazi üzerine yapılması için yer tahsisini biz yapmıştık. Okulumuz çok güzel ve çok modern olmuş. Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar eğitime destek olduk olmaya devam edeceğiz. İskenderun Belediyesi olarak geleceğin teminatı olan gençlerimizin daha nitelikli koşullarda eğitim imkânlarından yararlanabilmeleri için üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.

bld-egitime-destek2

Okuldan birçok başarılı öğrencinin yetişeceğine inandığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “İnşallah daha güzel eserlerde hep birlikte buluşacağımıza inanıyorum. Tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür

Okul Müdürü Mehmet Altay ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek; “Bugün okulumuz açıldı. İlk açılış gününde İskenderun Belediye Başkanı Sayın Seyfi Dingil Bey sevincimize ortak oldu. Okul arsası İskenderun Belediyesine ait iken, okulumuzun yapılması için bedelsiz olarak arsanın okulumuza devrini de gerçekleştiren Belediye Başkanımıza velilerim, öğrencilerim adına sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here