Başkan Seyfi Dingil, Şehit Annelerini Yalnız Bırakmadı

0
74

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehit annelerini ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Seyfi Dingil,’Anneler Günü’ münasebetiyle şehit ailelerine ziyarette bulunarak şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutladı.

Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, şehit annelerine çiçek takdiminde bulundu. Başkan Seyfi Dingil, tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla andıklarını belirterek; “Her türlü övgünün, saygının ve fedakârlığın üzerinde olan şehit aileleriyle büyük onur duyuyoruz. Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesi en yüksek makam. Şehit annelerinin acılarını aynı duygularla ortak olup, her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim.

Başta ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için verdikleri mücadelede hayatını kaybeden tüm şehitlerimizin annelerinin ellerinden öper, her zaman her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getiren şehit anneleri ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e gösterdiği vefadan dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here