Başkan Savaş’tan Tebrik!

0
97

antakyta güreş takımıAntakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı Kahramanmaraş’tan Başarıyla Döndü…

Kahramanmaraş’ta düzenlenen okullar arası Grekoromen ve Serbest Güreş Grup müsabakalarına katılan Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları, 2 altın ve 3 bronz madalya alarak başarıya imza attılar.

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren, antrenörlüğünü Ahmet Kardaşlar, Fecir Akyürek ve Cemil Delioğlu’nun yaptığı Güreş Takımı, 27 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında Kahramanmaraş ilinde yapılan 17-18 Yaş Okullar arası Grekoromen ve Serbest Güreş Grup müsabakaları katıldılar. İlimizi başarıyla temsil eden güreşçilerimiz toplamda 5 madalya elde ettiler.

55 Kg. Serbest Güreşte Eyyüp Kurt ve 50 Kg. Serbest Güreşte Emre Aksu 1.lik elde ederek altın madalya kazandılar. 60 Kg. Serbest Güreşte Zeki Kurt, 50 Kg. Greko Romende İbrahim Gülistan ve 50 Kg. Greko Romende Lütfi Güraslan 3. lük elde ederek, bronz madalya elde ettiler.

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Grekoromen ve Serbest Güreş Grup müsabakalarında dereceye giren sporcular ve antrenörler, elde edilen başarıları Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile paylaşarak, elde ettikleri dereceleri armağan ettiler. Belediye Başkanı Savaş güreş takımı sporcularını ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutladığını, başarılarının devamını dilediğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here