Başkan Savaş Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
42

lütfü savaş16Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu makamında ziyaret etti. Başkan Savaş, yaptığı ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Huzur ve güvenle, birlikte hizmet yapmayı amaçladıklarını belirten Başkan Savaş; “Tabi ki demokraside birçok ses, renk var. Bu renkliliğin zenginlik olduğunu düşünüyorum. Bu zenginlik çerçevesinde üç tane farklı partiden olsa da belediye başkanları, meclisleri Hatay’ın dokusuna uygun bir şekilde geleceğe taşınması için el birliğiyle bu şehre hizmet etmemiz gerekiyor” dedi.

Hatay ve Belen için en iyisini yapmanın kendileri için bir sorumluluk olduğunu vurgulayan Başkan Savaş; “Büyükşehir meclisinde olsun, ilçe meclislerinde olsun Hatay’ın birliği, beraberliği ve bütünlüğü, önümüzdeki süreçte kazanımları için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

lütfü savaş17

Memleketin geleceği istikametinde doğrular için çaba sarf edeceklerini vurgulayan Başkan Savaş; “Hatay’ın huzurunu 4 yıl önceki konumuna getirmek için çaba sarf edeceğiz. Biz atalarımızdan aldığımız bu sorumluluğu çocuklarımıza emanet için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Başkan Savaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Başkan Savaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Savaş daha sonra CHP Belen İlçe Teşkilatı’nı ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ziyaret etti. Başkan Savaş, İTSO’ya yaptığı ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile Hatay’ın ekonomisi ve Turizmi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here