Başkan Savaş, Tebrikleri Kabul Ediyor

0
59

lütfü savaş530 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşerilerinin tebriklerini kabul ediyor.

Antakya’da bulunan ve kısa adı HATMEK olan Hatay Mesleki Eğitim Kursları’nda tebrikleri kabul eden Başkan Savaş, hemşerilerinin sandıkta birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla hareket ederek Hatay’ı birleştirecek güce duyduğu güveni boşa çıkarmayacağını ifade etti.

Resmi olmayan sonuçlara rağmen Ak Parti’nin seçim sonuçlarına yaptığı itirazların da reddedilmesiyle Hataylılar Başkan Savaş’ın kazandığı zaferi büyük bir coşkuyla kutlamaya devam ediyor.

lütfü savaş6

30 Mart günü sandıkta tecelli eden milli iradeye herkesin saygı duyarak vatandaşları kışkırtmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Savaş, seçim öncesinde de söylediği gibi ayrım gözetmeksizin 1.503.006 hemşerisinin başkanı olacağını tekrar etti.

Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi sonuçları açıklaması ve Başkan Lütfü Savaş’a mazbatanın teslim edilmesiyle Hatay genelinde karnaval havasında geçecek büyük kutlamaların yapılması bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here