Başkan Savaş, Belen Halkıyla Bir Araya Geldi

0
131

lütfü savaş-belen1CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye başkan Adayı olan Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim ziyaretlerini Hatay’ın belde, ilçe ve mahallelerini gerçekleştirdiği temaslarla sürdürdü.

İlk olarak Belen ilçesinde, CHP Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Savaş, hemşerileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, 30 Mart yerel seçimlerinde Hatay’ın geleceği için herkesin elini vicdanına koyarak, hak eden adaya oy vermesi gerektiğini kaydetti.

lütfü savaş-belen2

Başkan Savaş, MHP Belen Belediye Başkan Adayı Cemil Yılmazlar’ın daveti üzerine, MHP Belen Seçim Bürosu’nda hemşerileriyle tokalaşarak bir süre sohbet etti.

Belen ilçe merkezinde gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri ardından, Belen’e bağlı köy ziyaretleri ile temaslarına devam eden Başkan Savaş, Atik Yaylası’nda kendisini ağırlayan hemşerilerine, Hatay’ı yönetmeye talip adayların geçmişine bakmaları ve Hatay’ı vizyon sahibi bir başkana teslim etmeleri gerektiğini ifade etti.

lütfü savaş-belen3

Buradan Kıcı Köyü’ne geçen Başkan Savaş, hemşerilerine Antakya’da icra ettiği belediyecilik hizmetlerini anlatırken, söz konusu modern belediyecilik hizmetlerinin il geneline yayılması adına 30 Mart’ta tüm Hataylılara önemli bir görev düştüğünü ifade etti.

Belen ziyaretlerini eski adı Bakras olan Ötençay Köyü’nü ziyaret ederek tamamlayan Başkan Savaş, Antakya’da toplumsal barışı sağlamak adına gösterdiği çabaların tüm Hataylılarca bilindiğini ifade ederek, Hatay’a ilk olarak huzur ve ardından hizmet getirmek amacıyla bu göreve talip olduklarını söylerken, vatandaşlar Savaş’ın konuşmasını ayakta alkışladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here