Başkan Dingil: “Çağdaş ve Bilinçli Nesiller Yetişmesini Sağlayan Kadınlardır”

0
92

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti:

“Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla; fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Bir toplumu dinamik yapan, çağdaş ve bilinçli nesiller yetişmesini sağlayan kadınlardır. Bugün eğitimden bilime, sanattan ekonomi alanına, siyasetten kamu yönetimine kadar her alanda üstün başarılar elde etmişler, ülkemizde ve dünyada sesimizi duyurmuşlar, modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Bu nedenle kadınlarımıza sunulan imkânların arttırılmasının toplumsal huzur, barış ve gelişmede önemli rol oynayacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta İskenderunlu kadınlarımız olmak üzere; bütün Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutlar, bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren kadınlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here