Basın Gecesi Lara ile Coşacak

0
264

basın gecesi1İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Basın Bayramı nedeni ile 9 Ocak Cumartesi gecesi Grand Plaza’da düzenleyeceği “Basın Gecesi”nin yıldızı ünlü sanatçı Lara olacak.

Türkiye genelinde her yıl 10 Ocakta kutlanan fenomenbet Çalışan Gazeteciler Bayramı bu yıl İskenderun’da daha renkli geçecek. Veysel Cıncık başkanlığındaki  İGC’nin yeni yönetimi ilk kez Basın Bayramı nedeni ile bir Basın Gecesi düzelemeye karar verdi. Tüm protokol üyelerinin de davet edildiği gece saat 19.30’da başlayacak. ‘Bi Sana, İhanetin Bekçisi, Allah Versin, Katmer-Katmer’ şarkılarıyla ve dansları ile gönüllere taht kuran ünlü sanatçı Lara geceyi renklendirecek.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ilk kez düzenlenecek böyle bir gecenin çok güzel geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Cıncık şunları söyledi: “Biz yeni yönetim olarak hem basın mensuplarına hem de halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Daha önce yapılmayan pek çok konu da çalışmalarımız var, Basın Gecesi de bunlardan biri olacak. Gecemize katılan tüm konuklarımızın mutlu ve huzurlu ayrılmalarını istiyoruz.”

Başkan Cıncık, 10 Ocak Pazar günü de  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) olarak Atatürk Anıtına çelenk sunacaklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here