Belen Kaymakamı Aydın İGC’yi Ziyaret Etti

0
114

igc ziyaret49Belen Kaymakamı Adbulaziz Aydın, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyarette bulundu. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Aydın, sıcak ilgiye teşekkür etti. Belen’de yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın sohbet ortamında geçen ziyarette, “Belen’in kaderi ile İskenderun’un kaderi ayrı değil” dedi.

İGC yönetiminin yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı iade-i ziyarette bulunduğunu belirten Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın; “Her zaman söylediğim gibi Belen’in kaderi ile İskenderun’un kaderi ayrı değil. Biz beraberiz. Bizim ve diğer kamu kuruluşlarının çalışmalarını halkımıza yansıttığınız için, siz basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Yazılı ya da elektronik ortama haberlerimizi yansıtıyorsunuz. İnşallah ortak projelere de imza atarız. Yeni yönetiminizi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

igc ziyaret50

Ziyaretten dolayı onur duyduklarını ifade eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, “Sizin gibi çalışkan insanların mülki amir olarak görev yapması bizleri mutlu ediyor. Belen başta tarihi ve doğal özellikleri olması sebebiyle önem arz ediyor. Sizin de özellikle turizme yönelik önemli projeleriniz var. Yaptığınız her çalışmada yanınızdayız. 9 Ocak’ta yapılacak olan gecemize katılımınız bizlere onur verecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here