Bakandan, İskenderun’da Yerinde İnceleme

0
31

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İskenderun’a yapılacak olan otoban kavşak düzenleme projelerini yerinde incelemek üzere kentimize geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’na, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri ve İlçe Belediye Başkanları da eşlik etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosaylı, İskenderun’un trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Şekere ve Aşkarbeyli otoban kavşak düzenleme projesi hakkında yerinde bilgiler verdi.

Ziyaret sırasında, ilçemize ilişkin bazı ulaştırma ve yatırım projeleri de görüşülürken, Başkan Tosyalı, ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı Bakan Karaismailoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise projeleri yakından inceleyerek; “Dünya’da intermodal taşımacılığın en önemli merkezlerinden olan İskenderun’umuza ayrı bir önem veriyoruz. Bu projeleri planlı ve yoğun bir çalışma içerisinde gerçekleştirip tamamlama hedefindeyiz. Kent içi ve çevresinden geçen bu yolda yapılacak olan düzenlemeler ulaşımı daha akıcı daha kolay hale getirecek. Kentimizi ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak çalışmalarımızda güç birliği yaparak hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here